Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Добавки и хранене » Forever Nature's 18

Код : 271
30 блистера
Цена: 95.77 лв.
публикации
поръчай

Forever Nature's 18


Антиоксидант

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Успявате ли да изяждате по пет порции плодове и зеленчуци дневно? Американският онкологичен институт препоръчва на всеки мъж, жена и дете да приема най-малко по пет порции плодове и зеленчуци всеки ден. Причината е, че съдържат мощни антиоксиданти, които подсилват имунната система и подобряват здравето. Те са важен източник на хранителни вещества, от които организмът ни се нуждае ежедневно. Форевър Ливинг знае, че не винаги съумяваме да следваме добрите си намерения по отношение на балансираното хранене. И тъй като искаме да бъдем сигурни, че вие и цялото ви семейство не страдате от дефицит на важни хранителни вещества, създадохме таблетките „18 от природата” – патентована формула от най-полезните плодове и зеленчуци.

Само четири таблетки на ден ви осигуряват антиоксидантния еквивалент на пет порции плодове и зеленчуци: грозде, ябълка, синя боровинка, бъз, червена боровинка, малина и екстракт от гроздово семе. Всички те подсилват имунната система със съдържащите се в тях растителни антиоксиданти. Доказано е, че рутинът, който откриваме в портокалите, грейпфрута, а също и в жълтите и зелените лимони, допринася за здравето на ставите и за доброто кръвообращение. Бананите пък са известни с високото си съдържание на калий и способността си да поддържат нормално кръвно налягане. В морковите, зелето, карфиола, целината и зеления фасул има растителни вещества, които допринасят за доброто ни здраве, като елиминират свободните радикали в организма. Киви, сини сливи, червена камба, тиквички и магданоз са останалите съставки на „18 от природата”, защото са известни с високото си съдържание на витамин С, както и със свойствата си да подпомагат храносмилането и да поддържат зрението.

„18 от природата” са вкусни таблетки за дъвчене, които ви осигуряват дневната доза антиоксиданти от плодове и зеленчуци. Новата хранителна добавка на Форевър Ливинг Продъктс е вашият начин да поддържате здравето си с плодовете и зеленчуците, от които се нуждаете. Независимо какви изненади ви е подготвил денят, „18 от природата” ви гарантира, че полезните антиоксидантни качества на пет порции плодове и зеленчуци са на ваше разположение по всяко време – при това в само четири таблетки на ден.

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ
Патентована формула: грозде (Vitis vinifera) (сок), ябълка (Malus pumila) (сок), екстракт от синя боровинка [стандартизиран да съдържа 1,5% антоцианини (Vaccinium corymbosum) (плод)], плод от бъз [стандартизиран да съдържа 4% антоцианини (Sambucus nigra)], екстракт от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) (плод), банан (Musa sapientum) (плод), екстракт от грозде [стандартизиран да съдържа 95% проантоцианини (Vitis vinifera) (семки)], рутин, екстракт от малина [стандартизиран да съдържа 4% елагиева киселина (Rubus chingii) (плод)], зеле (Brassica oleracea capitata) (надземна част), морков (Daucus carota sativa) (корен), карфиол (Brassica oleracea botrytis) (надземна част), целина (Apium graveolens) (надземна част), зелен боб (Phaseolus vulgaris) (плод), киви (Actinidia chinensis) (плод), зелен лимон (Citrus aurantifolia) (плод), магданоз (Petroselinum crispum) (листа и стебло), синя слива (Prunus domestica) (плод), червена камба (Capsicum annuum) (плод) и тиквички (Cucurbita Pepo) (плод).

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Декстроза, ябълчена киселина, стеаринова киселина, силициев диоксид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Сдъвквайте по две таблетки два пъти на ден.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Четири таблетки дневно ви осигуряват антиоксидантния еквивалент на пет порции плодове и зеленчуци.
  • Плодовете и зеленчуците съдържат мощни антиоксиданти, плюс други полезни растителни вещества, които подсилват имунитета и подобряват здравето.
  • Таблетки за дъвчене с отличен вкус, подходящи за цялото семейство

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia