Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Добавки и хранене » Forever Multi-Maca

Код : 215
60 таблетки
Цена: 53.43 лв.
публикации
поръчай

Forever Multi-Maca


Хранителна добавка с мака

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Forever Multi-Maca съчетава легендарния перуански корен мака с други полезни билки и внимателно подбрани съставки, за да ви предложи една от най-добрите хранителни добавки. Маката, известна съща като Lepidium Meyenii, е едногодишно растение, отглеждано в Перу. Ядливият корен, който прилича на репичка, е основна храна за местното население.

В Перу този корен се цени високо от над 2000 години. Легенди разказват, че воините на инките ядели мака преди битка за сили и издръжливост. Испанските конквистадори я наричали „секс билката на инките.” Днес маката е известна като перуанския женшен. Според съвременните изследвания маката може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност и енергия.

Южноамериканките също използват мака от хиляди години, за да се предпазват от умора, да са по-издръжливи и да намаляват стреса. Перуанките започват да използват мака на тригодишна възраст и са здрави, плодовити, продуктивни и издръжливи до доста напреднала възраст. При ежедневно приемане, маката може да повиши женското либидо.

Хранителната стойност на изсушения корен от мака е висока, тъй като той съдържа съставки, подобни на тези в зърнени култури като ориза и пшеницата. В състава му влизат 60% въглехидрати, 10% протеини, 8,5% влакна и 2,2% липиди. Легендарното въздействие на маката върху сексуалната потентност вероятно се дължи на високата концентрация на протеини и други жизненоважни хранителни вещества. Голяма част от протеиновото съдържание на перуанския корен е под формата на аминокиселини, необходими за много процеси в човешкия организъм, сред които и сексуалните функции и плодовитостта. Те също са нужни за производството на съединения, предаващи импулси в нервната система, и играят ключова роля в процесите на сексуална възбуда и физическа издръжливост по време на секс. Основните аминокиселини, влизащи в състава на тези съединения, са фенилаланин, тирозин и хистидин. И трите се откриват в значителни количества в състава на маката. Тя също така съдържа още една аминокиселина – аргинин, за която се смята, че играе роля в поддържането на мъжката плодовитост и жизненост. Forever Multi-Maca комбинира легендарния перуанска корен с други билки и внимателно подбрани съставки с мощно действие, като Tribulus terrestris, муира пуама, катуаба, L-Аргинин, Serenoa repens и Pygeum africanum и коензим-Q10. Tribulus terrestris е билка, традиционно използвана като общо тонизираща организма и даваща енергия или като лек за импотентност. Муира пуама, катуаба и Serenoa repens са билки, които традиционната медицина отдавна познава като афродизиаци. L-Аргининът е основна аминокиселина, срещаща се в природата, която участва в много и важни биохимични реакции в тялото. Тя повишава притока на кръв към долната част на тялото и затова често се препоръчва от природните лечители като добавка, подобряваща сексуалните функции.

Pygeum africanum е голямо, вечнозелено дърво, което расте в Азия и Южна Африка. Стритата кора на това дърво се използва от много години в Африка за поддържане на дейността на бъбреците и простатата. Антиоксидантът коензим-Q10 присъства във всяка жива клетка и е незаменим за снабдяването на организма с достатъчно енергия за осъществяване на телесните функции. Той има свойства подобни на антиоксиданта витамин Е, повишава енергията и поддържа правилна сърдечносъдова и имунна дейност. Комбинацията от всички тези съставки създава уникална и ефикасна хранителна добавка за повишаване на либидото, енергията и издръжливостта.

СЪСТАВКИ
Мака Lepidium Meyenii (корен), Tribulus terrestris (плод), муира пуама Ptychopetalum Olacoides (кора), катуаба Erythroxylum catuaba (кора), L-Аргинин, Serenoa repens (плод), Pygeum africanum (кора), Коензим Q-10, Соев екстракт, микрокристална целулоза, калциев цитрат, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий, гуар, магнезиев стеарат, силициев диоксид, декстрин, декстроза, лецитин, натриева карбоксиметилова целулоза, натриев цитрат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Две таблетки дневно с вода.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Подсилва либидото, издръжливостта и енергията.
  • Маката е известна като “сексуалната билка на инките”.

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia