Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Грижа за лицето » Forever Epiblanc

Код : 236
28.3 г
Цена: 40.32 лв.
публикации
поръчай

Forever Epiblanc


Крем за изсветляване на кожата

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Докато сме млади приемаме нежната и безупречна кожа за даденост, но с напредване на възрастта кожата ни е принудена ежедневно да се защитава от стрес, възпаления и ултравиолетови лъчи. Вследствие на това по нея се появят петна, неравности, зачервявания.

Вече можете да се борите с тези признаци на възрастта и да върнете младия вид на кожата си с новия Forever Epiblanc от Форевър Ливинг Продъктс. Натуралните избелващи съставки на този продукт изсветляват кожата и изравняват цвета й, като намаляват появата на тъмни петна. Нанесете изсветляващия крем директно върху белези, пъпки, лунички, петна (появили се по рождение или от възрастта) навсякъде, където цветът на кожата ви е неравен. Само за няколко седмици Epiblanc изсветлява мястото и изравнява пигментацията, за да се радвате на гладка, безупречна кожа. Петънцата и зачервяванията буквално изчезват.

Epiblanc не само балансира цвета на кожата ви, но също така я овлажнява и подхранва с чист стабилизиран гел от Алое Вера и естествени растителни екстракти като мечо грозде, лапад и витамин Е. Не оставяйте младостта си да изчезне, щом можете да накарате петната и несъвършенствата по кожата да изчезнат! За по-чиста, сияйна и безупречна кожа - новият Forever Epiblanc от Форевър Ливинг Продъктс.

СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (стабилизиран гел от Алое Вера), вода, глицерин, арбутин, триетаноламин, натриев аскорбил фосфат, екстракт от Rumex Occidentalis, натриев хиалуронат, витамин Е (натурален), ксантан, карбомер, диметикон, 1,2-хексанедиол, каприлил гликол, динатриева етилендиаминтетраоцетна киселина, метилпарабен, аромат.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанасяйте сутрин и вечер на участъците, които желаете да изсветлите. Препоръчително е през деня кожата да се предпазва с Aloe Sunscreen на Форевър Ливинг Продъктс.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Изравнява тена
  • При белези, лунички, пъпки, зачервяване, пигментация (възрастова или по рождение)
  • Всички петънца по кожата изчезват след няколко седмици употреба
  • За безупречна кожа

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia