Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Грижа за лицето » Forever Aloe Scrub

Код : 238
99 г
Цена: 36.08 лв.
публикации
поръчай

Forever Aloe Scrub


Ексфолиант с Алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Когато желаете да почистите кожата си в дълбочина, изберете Forever Aloe Scrub. С уникалната си комбинация от стабилизиран гел от Алое Вера и микросфери от чисто масло от жожоба, Ексфолиантът с Алое е достатъчно нежен за ежедневна употреба и достатъчно силен, за да почисти в дълбочина деликатните пори на кожата. Съчетани, тези две естествени съставки почистват кожата вследствие на собствения й процес на възпроизвеждане, като едновременно с това не допускат изсушаване и увреждане както при синтетичните почистващи препарати.

Forever Aloe Scrub се грижи за кожата. Съдържа основа от стабилизиран гел от Алое Вера с естествени перлички от жожоба, на които се дължи ексфолииращият ефект. Този продукт е създаден за цялата кожа, включително лицето, за да премахне нежно мъртвите клетки и ненужните вещества, които запушват порите и развалят добрия вид на кожата. Клетките на кожата се възпроизвеждат на всеки 21-28 дни. С помощта на нежното действие на Ексфолианта с Алое кожата е наистина чиста, рискът от запушване на пори е намален и новите клетки могат да стигат повърхността, което прави кожата свежа и лъчезарна.

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от Алое Вера, дестилирана вода, хидрогенизирано масло от жожоба, глицерилов стеарат, пропилен гликол, натриев кокоил изетионат, лаураминов оксид, цетилов алкохол, кокамидопропил бетаин, полиетиленгликол-100 стеарат, хидриран силициев двуокис, натриев лактат, токоферол (натурален витамин Е), лимонена киселина, аскорбинова киселина, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат, FD&C синьо №1.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Нанесете върху мокрото лице или тяло и нежно масажирайте кожата с мокрите върхове на пръстите (като внимателно избягвате очите) с кръгови движения в продължение на около две-три минути. Ако е необходимо, добавете още вода. Изплакнете обилно и подсушете с чиста и мека кърпа.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Естествен ексфолиант за лице и тяло.
  • Подготвя кожата за овлажняване.
  • Използвайте преди да нанесете изкуствен тен.

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia