Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Грижа за лицето » Aloe Activator

Код : 343
120 мл
Цена: 26.58 лв.
публикации
поръчай

Aloe Activator


Активизиращ лосион

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Алое Активатор може да се закупи или като част от възстановителната козметична програма Fleur de Jouvence, или самостоятелно. Той представлява чист стабилизиран гел от Алое Вера с алантоин – органично вещество, подпомагащо растежа и обновяването на клетките. В Алое Активатор съдържанието на Алое Вера е най-високо от всички наши продукти. Той съдържа и метилпарабен за запазване на свежестта и за предпазване на кожата от микробни инфекции.

Алое Активатор е отлично овлажняващо вещество, в чийто състав има ензими, аминокиселини и полизахариди. Той е идеалният партньор на нашата маска за лице Facial Contour Mask Powder, с която влиза в синергично взаимодействие, за да почисти, овлажни и успокои кожата на лицето. Маската от­странява старите мъртви клетки и придава младежки, жизнен и здрав вид на лицето. Нивото на pH на Алое Активатора е 4.5, което го прави подходящ дори за най-чувствителната кожа (като тази около очите).

Алое Активаторът има невероятно много приложения. Макар и принципно да се смята за част от козметичната програма Fleur de Jouvence, той е изключително ефективен и като самостоятелно използван продукт за най-различни други цели. Можете да използвате Алое Активатора като средство за почистване, освежаване и стягане на кожата. За целта напоете памуче с Алое Активатор и нежно втрийте в кожата на лицето и шията. За успокояване на зачервена и чувствителна кожа, напръскайте кожата на лицето с Алое Активатор. Смесен едно към едно с дестилирана вода или физиологичен разтвор, Алое Активатор може да се капе в очите, ушите и носа с отлични резултати. Спортистите пък го смятат за много добро болкоуспокояващо средство при леки травми, тъй като има противовъзпалително действие. За целта Алое Активатор се втрива директно в кожата на нараненото място или с него се приготвя компрес.

СЪСТАВКИ
Гел от Алое Барбадензис (Стабилизиран гел от Алое Вера), алантоин, метилпарабен.

КОЛИЧЕСТВО
120 мл когато се закупува поотделно
60 мл в комплекта Fleur de Jouvence

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се като част от програмата Fleur de Jouvence или самостоятелно за почистване на кожата, като капки за очи, уши и нос (разреден 1:1 с дестилирана вода или физиологичен разтвор).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Гел от Алое Вера с алантоин.
  • Превъзходен овлажняващ и почистващ агент.
  • Ефикасен за гаргара, капки за очи и уши, спрей за нос (разредете в съотношение 1:1 с дестилирана вода или физиологичен разтвор).
  • Идеален за компрес при спортни травми.

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia