Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Грижа за лицето » Facial Contour Mask Powder

Код : 341
30 г
Цена: 43.49 лв.
публикации
поръчай

Facial Contour Mask Powder


Маска за лице

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Facial Contour Mask Powder е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с Активизиращия лосион за лице и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и малто-декстринът имат изпъващи и стягащи свойства, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът, черният оман и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на новите клетки.

СЪСТАВКИ
Албумен, малтодекстрин (царевично нишесте), каолин, алантоин, екстракт от черен оман (Symphytum Officinale), екстракт от лайка (Anthemis Nobilis), диазолидинил карбамид, аромат, D&C червено №27 (алуминиево езеро).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Употребява се с Активизиращия лосион за лице за приготвяне на уникален разтвор за третиране на лицето. Смесете една чаена лъжичка от Маската за лице с около една чаена лъжичка Активизиращ лосион за лице капка по капка, докато се получи консистенция на рядък лосион. С четката нанесете плътен слой върху лицето с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и нанесете върху лицето, шията и зад ушите. Заемете легнало положение и избягвайте движението на лицето в продължение на около 30 минути (по-кратко при чувствителна кожа). Свалете маската, като най-напред омекотите с леко затоплена влажна кърпа и след това нежно изплакнете лицето и шията с топла вода.

Бележка: Може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасянето на сместа. В отделни случаи за кратко време може да се получи лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си това място до спиране на сърбежа. НЕ РАЗТРИВАЙТЕ И НЕ ДРАСКАЙТЕ.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Смесва се с Активизиращ лосион за лице.
  • Успокоява, почиства и затяга кожата.
  • Съдържа лайка и черен оман, които успокояват чувствителната кожа.
  • Може да се комбинира с половин чаена лъжичка мед (сместа не става толкова твърда при изсъхване и може да се нанесе и под очите).

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia