Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Грижа за лицето » Aloe Fleur De Jouvence

Код : 337

Цена: 207.04 лв.
публикации
поръчай

Aloe Fleur De Jouvence


Възстановителна програма за красота с Алое

Хората от векове използват чистото и прясно Алое Вера, за да придадат на кожата си здрав, млад и красив вид. Сега Форевър Ливинг Продъктс улавя пълната сила на живото растение в един от най-добрите комплекти за кожата.

Aloe Fleur De Jouvence (Цветето на младостта) е една от най-ефикасните колекции за възстановяване на красотата. Ако сте повярвали на твърденията на други козметични продукти и след това сте били разочаровани, опитайте Aloe Fleur De Jouvence, за да усетите чистата, естествена и сензационна разлика.

Комплектът Aloe Fleur De Jouvence съдържа шест прекрасни компонента, всеки създаден с опредена цел в цялостната грижа за кожата. За да съберем на едно място традиционната мъдрост с научните познания в областта на съвременната дерматология, във Форевър Ливинг Продъктс не сме пожалили усилия за разработването на изключителни продукти. Всеки от тях е в елегантна опаковка, носеща одобрителния печат на Научния съвет за Алое (с изключение на прахообразната маска за лице), подредени в класическа кутия с огледало, шпатула за смесване на съставките и четка за нанасяне на маската. Всеки компонент може да се купи отделно, но на пълното благотворно влияние може да се насладите единствено като съчетаете всички елементи.

Формулата на всеки продукт в комплекта Aloe Fleur De Jouvence е разработена с голяма грижа и внимание към ежедневните потребности на вашата кожа. Започваме с внимателно стабилизирания чист гел от Алое Вера и след това го комбинираме с уникалните естествени клетъчни вещества – хидролизиран еластин и колаген, заедно с изключителните овлажнители, емулгатори и омекотители. Това съчетание създава уникално богатство за кожата, неутрализиращо вредното въздействие на времето, атмосферните влияния и околната среда. Профилактичната и възстановителна програма Aloe Fleur De Jouvence осигурява ежедневни грижи за кожата, като стимулира естествените атрибути на младостта – жизненост, свежест и лъчезарност на кожата.

Алое Вера винаги е имало благотворно въздействие върху кожата. Сега можете да се поглезите още повече с комплекта Aloe Fleur De Jouvence!
  • Почиствайте два пъти на ден с Exfoliating Cleanser (Ексфолииращ почистващ лосион).
  • Тонизирайте и освежавайте два пъти на ден с Rehydrating Toner (Хидратиращ тоник за лице).
  • Придавайте страхотен вид на лицето си 2-3 пъти седмично с помощта на Facial Contour Mask Powder (Маска за лице) и Aloe Activator (Активизиращ лосион за лице).
  • Всяка вечер нанасяйте Recovering Night Creme (Възстановяващ нощен крем за лице).
  • Ежедневно нанасяйте Firming Foundation Lotion (Стягащ лосион за лице).
Бележка: Въпреки че продуктите от комплекта Aloe Fleur De Jouvence съдържат най-висококачествените хипо-алергични съставки, разумно би било, както при всеки нов продукт, първоначално да нанесете върху малка област от чувствителна кожа (например вътрешната страна на ръката над лакътя).

Третиране на лицето с Aloe Fleur De Jouvence
Комплектът Aloe Fleur De Jouvence ви предлага всички елементи от нашата възстановителна програма, заедно с инструкции, поднесени в книжка. Предлагаме ви резюме на пълния цикъл, с използване на всичките шест елемента. Допълнителни инструкции могат да се получат по време на обученията, които компанията организира.

Стъпка 1
Почистете лицето и шията с Ексфолииращия почистващ лосион. Нанесете с леки движения нагоре и навън.

Стъпка 2
Отстранете с мек влажен плат или памучен тампон и изплакнете обилно с вода.

Стъпка 3
Смесете една чаена лъчичка от Маската за лице с около една чаена лъчичка Активизиращ лосион за лице, капка по капка, докато сместа получи плътността на рядък лосион.

Стъпка 4
С козметичната четка нежно нанесете тънък равномерен слой върху лицето (като избягвате областта около очите), с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и постепенно разпределете лосиона върху лицето и шията, включително зад ушите. Сложете влажни тампони на очите, отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути.

Стъпка 5
Махнете маската, като най-напред я омекотите с леко затоплена, влажна кърпа. След това внимателно изплакнете лицето и шията с топла вода.

Стъпка 6
Нанесете Хидратиращ тоник за лице, като използвате памучен тампон, и избършете с движения нагоре и навън, докато тампонът остане чист. Така ще затегнете порите, ще намалите линиите и бръчките по лицето и ще го подготвите за овлажняване.

Стъпка 7
(През деня). Нанесете Стягащ лосион за лице на върха на пръстите и внимателно покрийте цялата повърхност на лицето и шията. Изчакайте да попие напълно. Така се образува защитна основа, върху която може да поставите грим.

Стъпка 8
(Вечер). Нанесете Възстановяващ нощен крем за лице на върха на пръстите и внимателно покрийте цялата повърхност на лицето и шията. Това позволява на кожата да започне възстановителния процес докато спите.

Публикации за продукта:

вход за потребители Регистрация Забравена парола?
© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia