Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Лична хигиена » Forever Aloe MPD

Код : 307
946 мл.
Цена: 48.89 лв.
публикации
поръчай

Forever Aloe MPD


Многофункционален препарат за пране и домакинско почистване с Алое

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Всеки ден купуваме най-различни препарати за почистване на какво ли не. Няма ли да е по-приятно да използваме един многофункционален препарат за пране, за миене на съдове, на пода и дори за банята? Forever Aloe MPD ви дава именно това – високоефективен и много икономичен почистващ препарат.

Forever Aloe MPD е многофункционален препарат за пране и домакинско почистване с Алое, създаден от Форевър Ливинг Продъктс. Той е идеален за пране (на всички видове дрехи), чудесен почистващ препарат в домакинството, за подове, бани, плочки и килими, перфектен и в измиването на съдове на ръка. Тази безопасна, концентрирана синя течност се справя отлично с премахването на замърсяванията, с почистването на мазни и всякакви други петна и понеже е течност, не наранява и не драска повърхностите в банята. Със своята многофункционалност, благодарение на която върши работата на много на брой продукти на пазара с подобно предназначение, той спестява значителни средства за потребителя.

Forever Aloe MPD не замърсява околната среда. За разлика от други почистващи препарати, анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества при него са биоразградими. Това означава, че те се разграждат от естествени процеси, като по този начин намаляват екологичните проблеми във водните басейни. Същевременно Forever Aloe MPD съдържа нежното Алое, което омекотява и успокоява кожата на ръцете и дрехите ви. С този революционен многофункционален почистващ препарат можете да се снабдите единствено от Форевър Ливинг Продъктс.

СЪСТАВКИ
Воден разтвор на повърхностноактивни вещества (натриев алкиларил сулфонат, алкил фенил полиетокси алкохоли), разтворител (натриев ксилен сулфонат), омекотяващо средство (гел от Алое Вера), парфюм, полиращи средства за оптика, цвят (хидацидно лазурно синьо, 50% течност).

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
За пране: използвайте 30 мл при нормално зареждане на пералната машина. За премахване на петна, нанесете малко количество от препарата направо върху петното, добавете вода и накиснете преди пране.
За общо почистване: използвайте 80 мл на 5л вода. ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Многофункционален концентриран препарат за почистване.
  • Не съдържа фосфор.
  • Екологично-съобразни съставки – анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества са биоразградими.
  • Нежна за ръцете и дрехите формула.
Бележка: Forever Aloe MPD не е подходящ за употреба в съдомиялни машини.

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia