Здрави - Богати
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо
Артур Шопенхауер
Деца и подрастващи
 Деца и подрастващи
Бременни жени
Бременни жени
Тийнейджъри ---------------
Тийнейджъри   ---------------
Напитки с Алое Вера
Напитки с Алое Вера
Добавки и хранене
Добавки и хранене
Пчелни продукти
Пчелни продукти
Контрол на теглото
Контрол на теглото
Грижа за лицето
Грижа за лицето
Грижа за тялото
Грижа за тялото
Лична хигиена
Лична хигиена
Комбинирани пакети
Комбинирани пакети

Нашите продукти

Тийнейджъри --------------- » Absorbent-C

Код : 048
100 таблетки
Цена: 35.28 лв.
публикации
поръчай

Absorbent-C


Хранителна добавка с витамин С и овесени трици

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Дневният прием на витамин С отдавна се свързва с доброто здраво­словно състояние – още от дните, когато моряците открили могъщия ефект на цитрусовите плодове срещу заплахата от скорбут по време на дългите морски пътешествия. Сега науката ни е въоръжила с цял списък от полезни влияния вследствие приема на този най-популярен витамин.
  • Той е мощен антиоксидант, формиращ частично защитната система на организма срещу вредното въздействие на свободните радикали.
  • Продължават проучванията за ролята на витамин С при предотвратяване на сърдечни болести и рак.
  • Витамин С е благотворна добавка за кожата, тъй като стимулира синтеза на междуклетъчен колаген.
  • Витамин С е необходим за поддържане на здрава съединителна тъкан. Той е разтворим във вода и се отделя от организма. Понеже хората са сред малкото живи организми, които не могат сами да си произвеждат витамин С, те трябва да го приемат с храната, напитките и други добавки.


Необходимостта от достатъчно количество витамин С е очевидна. Учените смятат, че една цигара унищожава 25 мг от количеството витамин С в организма. Стресът, лекарствата и различни фактори от околната среда сериозно намаляват наличните количества на този витамин в организма. Недостигът му предизвиква кървене, особено от малките подкожни кръвоносни съдове (капиляри) и от венците, като раните заздравяват бавно.

Овесените трици представляват разтворими растителни влакна в нерафинирания овес. Действат като гъба, абсорбирайки вода в стомаха и тънкото черво, като по този начин забавят храносмилателния процес и създават усещане за ситост. Изследванията показват, че разтворимите влакна могат да намалят нивото на холестерол в кръвоносните съдове. Много мъдро постъпват майките, когато приготвят купа овесена каша и чаша портокалов сок за закуска. Форевър Ливинг Продъктс дава възможност на всеки да приема тази комбинация, когато пожелае. Absorbent-C с овесени трици е изключителна хранителна добавка. Тя комбинира две жизненоважни хранителни съставки в един удобен за употреба продукт. Матричният състав, разработен по уникален патентован процес, позволява на организма да абсорбира напълно 60-те мг витамин С във всяка таблетка. Ако искате да сте здрави, приемайте ежедневно Absorbent-C.

СЪСТАВКИ
Овесени трици, сорбитол, пчелен мед, аскорбинова киселина (витамин С), стеаринова киселина, натурален аромат на портокал, цитрусови биофлавоноиди, плод от папая, силициев двуокис.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По една таблетка три пъти на ден. Препоръчително е да се дъвче.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Помага при абсорбирането на витамин С.
  • Силен антиоксидант.
  • Естествен антихистамин.
  • С благотворно влияние върху кожата и ставите, при дихателни проблеми и катаракт.
  • Forever Absorbent-C не съдържа захар, консерванти, скорбяла или изкуствени оцветители.

Публикации за продукта:

© 2007 Здрави-Богати.Всички права запазени уеб дизайн IRISvisia